Пари от интернет, наистина ли са толкова лесни и бързи както пишат

Отговорът на този въпрос е и да и не. Да защото парите наистина са лесни и бързи, но ако имате знания да работите в интернет.
Не се отчайвайте интернет предлага и много методи за хора без знания или минимални в тази област. Да минем на въпроса,а той е От какво мога да си докарам допълнителни приходи в интернет? А ето и нашият отговор Методи за допълнителен доход.

Най-често използвания метод е PTC сайтове. Това са сайтове като Neobux и други Bux сайтове.
Печалбите не са големи или поне в началото, но все пак си е доход. За повече приходи разчитате на закупени Premium пакети ( това са разходи, но като инвистиция и не са задължителни ). Реферали като рекламирате техния сайт вие получавате от 5% до 30% зависимост от сайта печалби от хората който сте агитирали по един или друг начин. В следваща статия ще споменем повече за този вид сайтове или съвети за използването им.

PPD - Pay per download сайтове като Fileice. Приходите са от 0,50$ до 10-15$ на ден зависимост от вашите идеи и материали който качвате. Споделяте линк и печелите за всеки download. Като човека който се опита да свали файл попълва анкети и други препятствия. Звучи ли ви познато :)

PTP - доста интересен метод за печалба и подлежи на много манипулации да бъде напълно автоматизиран печалбата е малко по-голяма от PTC сайтовете.Очаквайте статия с интересни напълно автоматични методи за приход с подобен вид дейност.

Youtube - С метода Youtube partnership получавате пари за гледания на ваши клипове. За съжаление опцията не е валидна за България или поне малко хора могат да се възползват от нея.

Безспорно най-добрия метод за пари е блоггинг. За целта създавате блог и просто публикувате неща на определена тематика интересни за вас и вашата аудитория. Печалби имате от Google и други рекламодатели. Напълно безплатни са и доста хостове предлагат тази услуга най-известни са wordpress и blogger.com (собственост на Google ).


Има и други методи като игри, писане на captcha кодове, публикуване на статии и други.
Съветът ми към хората който искат да си докарват допълнителен доход от интернет да четат колкото могат повече на тази тема. Да изберат най-добрия метод за тях, и най-вече да проверят лигитимноста на сайтовете на места като този например http://adf.ly/ZGaj3
Успех и очаквайте много публикации на тази тема. Все пак е криза и много хора се интересуват от тази тема.

1 comment:

  1. The best facts about Clixsense Get Paid To Click Program:
    1. $0.001 - $0.02/click.
    2. 5 secs lowest timer.
    3. Re-click every 24 hours.

    ReplyDelete