Пари и трафик от - Exchange сайт

Ето един от най-популярните сайтове за exchange с над 50 000 редовни user-a. 
За регистрация - ТУК
Сайта е подобие на addmefast , youlikehits и други. Но освен трафик ви предлага и пари за вашите изработени кредити. Можете да печелите като рекламирате сайта. Като вършите задачи или като просто трупате кредити. Ето и скрипт с който можете да правите това автоматично за целта трябва да сте логнати в фейсбук и в сайта и да стартирате този СКРИПТ в IMACROS като го пуснете на Play Loop режим 99999 със скорост slow




Същото можете да повторите в нов мозила браузър в този сайт ТУК

С тези няколко скрипта
ТУК
ТУК

В повечето случай колкото се стараем скриптовете да са по-добри така и администраторите на тези сайтове се стремят да не се ползват такива методи. Всекидневно се ъпдейтват подобен тип сайтове и скриптове така, че ако конкретен скрипт вече не работи и сте закъснели с няколко дни не губете надежда излизат нови и нови.

1 comment:

  1. Ever wanted to get free Facebook Followers, YouTube Likes, Google+ Circles, Twitter Followers, Instagram Followers, or maybe SoundCloud Listens?

    Did you know you can get these Likes, Followers, Views and Subscribers AUTOMATICALLY & ABSOLUTELY FOR FREE?

    All you need to do is join the following Social Exchange sites, earn free points and exchange them for Followers, Subscribers, Likes or Views of your Social Accounts.
    1. Add Me Fast
    2. Like 4 Like
    3. You Like Hits

    Advertising networks that allow you to earn free advertising credits every day:
    1. MellowAds

    You can use these credits to advertise your social network accounts for free.

    ReplyDelete