Част 2 Списък с едни от най-добрите програми в интернет и описание за тях

В предишната статия видяхте доста добри програми ,но те не са всичките има още много и тук ще намерите продължение на големия списък с програми.

Resource Hack - С тази програма можете да променяте всякакви детайли по програмите които използвате.Можете да смените дори името на производителя на програмата.Тази програма е добре да се комбинира със следващата.
http://adf.ly/JFKyh

PSP editor - С тази програма можете да видите Сорс кода на дадена програма и да го модифицирате по ваш тип.Предлага много възможности.
http://adf.ly/JFO2f

Mess Bomber - Програма за спам на даден Емайл ( ползването на такъв тип Software е забранена използвайте го само за учебна цел )
http://adf.ly/JFOjr

Fill-er-up collection - 3 Програми които са за спам също като предишната , но доста по добри.
http://adf.ly/JFOpB


Shock Labs File Binder v1.0 - Много добра програма с която можете да смесите два файла например програма със снимка.В повечето случаи тези програми се използват за да скрият даден вирус в снимка.
http://adf.ly/JFOt3

Portable.Wireless WEP Key Password Spy v1  -  Много добра програма за разбиване на WEP Wireless парола през Windows.Има доста уроци в интернет как се прави ,но те са доста по-сложни и са под Linux .
http://adf.ly/JFOwN

Ardamax Keylogger 3.1 - Един от най-добрите Keylogger-и правени някога има редовна поддръжка. Опция за FTP/Email където да праща събраните данни.
http://adf.ly/JFOzL

Server Attack - Програма за DDoS атака към даден сайт праща голямо количество информация към сайта и при наличие на добра интернет връзка и повече хора които го използват срещу сайт има доста добри резултати.Моля използвайте само за Учебна цел.
http://adf.ly/JFP2X

Tartou2 File Pumper 1.0 - С тази програма можете да променяте големината на файловете ,но само към по-високи стойности.
http://adf.ly/JFP6f

Facebooz - Много хора се чудят как се хакват фейсбуук профили ето един от вариантите с ,който се прави това.Работата с програмата се много проста въвеждате списък с usernames и списък с пароли и я пускате да работи сканира бавно , защото фейсбуук има защита ако се въвеждат прекалено бързо паролите.Много хора мислят че програмата не работи ,но те искат да хакнат даден профил с магическа пръчица.
http://adf.ly/JFPCL

Brutus - Разбива пароли на FTP / Рутери / страници и други.Има доста методи за разбиване на паролите една от най-добрите програми от вида си.
http://adf.ly/JFPDr

PassList Generator - Името на програмата говори доста.Можете да направите собствен списък с пароли което е по-добрия варянт от дърпането на 50GB ,който в повечето случей има доста излишни неща.
http://adf.ly/JFPKi


In Shadow Batch Virus Gen - 4.1.2 - Програмата прави вируси от типа Batch можете да правите доста професионални такива.Използвайте го изцяло за учебна цел и тествайте само на резервен компютър.Паролата е  без кавичките "In shadow"
http://adf.ly/JFPO6

Atomics Virus Creator V.65 - Прави доста професионални вируси също както предишната програма.Една от най-използваните хакерски програми.
http://adf.ly/JFPRJ
Следващите 3 програми е добре да работят заедно и да използвате и трите за максимални резултати.

Exploitscanner - Сканира сайтове за грешки. Въвеждате Dork ( споменахме какво е в предишна статия ) .
http://adf.ly/JFPqJ


SQLi Helper V.2.7 - Има опция да изпълни цялата трудна работа по SQL инжекцията  просто я настройвате какво да прави.
http://adf.ly/JFPx0


Admin finder -  След като вече сте намерили паролата на администратора ,но незнаете каде да намерите админ панела или страницата това е перфектната програма за вас.
http://adf.ly/JFQ05

Cain and Abel  - Това е една от най-мултифункционалните програми в интернет - можете да правите sniffing на мрежата, да хакнете паролата на windows, разбива hash и доста други работи. Скоро ще има статия специално за тази програма.
http://adf.ly/JFQ5s

Gmail Hacker - Работи се с нея много просто пращате я на хора които искат да хакнат даден Gmail акаунт ,но хакнатите в случая са те. Звучи доста добре.
http://adf.ly/JFQK8


Chat Spammer - Името говори само по себе си най-вероятно няма нужда от обяснение за тази програма.
http://adf.ly/JFQcI


1st Mass Mailer 4.2 - Много добра програма за изпращане на масови емайли от даден списък.
Serial key: "18935379480889"
http://adf.ly/JFQfE


My lock box
Можете да криете файлове или директории - доста добра.
http://adf.ly/JFRCP


Icon Changer v3.8 - С тази програма можете да сменяте иконите на дадени програми.
http://adf.ly/JFRJU

26 comments:

  1. От къде може да се изтегли файл с въведени пароли

    ReplyDelete
    Replies
    1. Речници ли имаш предвид? Тоест, искаш да правиш dictionary атака на някоя парола?

      Delete
    2. За тази програма ми трябват

      Facebooz - Много хора се чудят как се хакват фейсбуук профили ето един от вариантите с ,който се прави това.Работата с програмата се много проста въвеждате списък с usernames и списък с пароли и я пускате да работи сканира бавно , защото фейсбуук има защита ако се въвеждат прекалено бързо паролите.Много хора мислят че програмата не работи ,но те искат да хакнат даден профил с магическа пръчица.

      Delete
    3. az iskam da hakna edin fb profil no ne mi se poluchawa ako moje malko pomosht

      Delete
    4. Nyakoi da dawa parola za Facebooz..

      Delete
  2. Изтеглих брутус , хваща го като вирус - има ли или не ? и може ли да се слага екселски файл за разбиване на парола , която е само цифри ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. -Мисля, че няма вируси в приложението. За всеки случай, ако все пак имате притеснения относно сигурността си, можете да го пуснете с приложението SANDBOXIE- http://sandboxie.com/ . Дори и да има заплаха, няма да повлияе на вашата машина.

      -Мисля, че не може да се брутфорсват пароли на .ехе-файлове, тъй като БРУТУС е само за онлайн приложения, главно там се налучкват пароли. Просто в програмата няма възможност за отваряне на файл с такова разширение. Мисля, че може да се получи със Cain & Abel-ако не стане, пишете ни, ще потърсим алтернатива заедно. (http://www.oxid.it/cain.html)

      -Друг вариант е с Resource Hacker да влезете и да разгледате кода на .ехе-то. Доста често е лесно откриваем.

      Успех!

      Delete
    2. как да изтегля My lock box

      Delete
  3. ot kade moga da izteglya microsoft power point2003

    ReplyDelete
    Replies
    1. Не мога давам такава информация, но можеш да потърсиш в някой торент тракер.

      Delete
  4. парола на скайп , която е само цифри може ли да се разбие с брутус ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. може ли някой да ми отговори , свалих и Каин също , коя от двете може да се настрои за скайп ?

      Delete
    2. Не можеш да откраднеш парола на скайп с брутус.

      Delete
    3. a с какво може , освен троянец и кейлогър , има ли програма която го прави ?

      Delete
  5. Не отваря линковете за сваляне?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Хостът, на който са качени сайтовете, не отговаря на заявките. В момента най-вероятно се дължи на технически проблеми. Скоро ще е отново онлайн, да се надяваме. Кажи кой файл ти трябва, ще ти го изпратя.

      Delete
    2. Сега вече всичко е наред!

      Delete
  6. Здравейте , как да се справя с SERVEY , в България излизат само за тел и смс които не работят ? Благодаря за вниманието :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Пробвай да използваш TOR Proxy, като използваш някой фалшив телефон (потърси в интернет)

      Delete
  7. ako moje malko pomosht iskam da hakna edin profil i da razbera koi go e naprail no ne mi se poluchawa moje li pomosht

    ReplyDelete
    Replies
    1. Блогът не дава помощ за лични изгоди чрез незаконни дейности. Всичко, описано в статиите е с учебна цел, но не ви насърчаваме към такива злодеяния.

      Delete
  8. Dobur vecher, imam edin vupros otnosno programata Server Attack. A vuprosa e sledniq ima li veroqtnost da buda zasqkan sled upotrebata i i ako ima takava kak moga da skriq sledite si? Blagodarq predvaritelno ! NAMERENIQTA SA MI IZCQLO V UCHEBNA NASOKA !!!

    ReplyDelete
  9. Не може да се изтегли от линковете .

    ReplyDelete
  10. Did you know that you can shorten your links with AdFly and get $$$$$$ from every visitor to your shortened links.

    ReplyDelete
  11. искам да предпазя предпазя близък до сърцето си човек, които се занимава от време на време със сраамни неща и е с един два порока! Как може да проследявам местонахождението му. Приложенията за андроид изискват програмите да са и на двата телефона, а това че човека ще знае може да го провокира да свали фейк джипиес и да ме праща наникъде! Моля за помощ!

    ReplyDelete
  12. каква е паролата за shock labs file binder?

    ReplyDelete