Начини за печелене на пари от интернет


В тази статия ще ви кажем най-обшите и масови методи за пари от интернет.Сигорно ще забележите ,че линковете които давам не са реферални но статията ми не е цел да направя реферали ,а да ви помогна да разберете какво представляват парите от интернет.Първо ще започна с това ,че няма такова понятие като "Лесни пари от интернет" повечето методи изискват доста от времето което прекарвате пред компютъра.Доста често ще видите сайтове които имат толкова лесни оферти и ви изкушават без въобще да се замислите ,че най-вероятно има нещо нередно по тях.Има много такива саитове които плащат примерно месец два три или повече и в един хубав ден просто изчезват.В почето случаи това са сайтове които искат от вас дадена инвистиция след която ви обещават че ще станете много богати от тях.Нека минем към съществената част за сайтове които плащат и колко деиствително плащат.

PТC - Pay to click сайтове отнемат от 5-10 минути дневно парите се трупат доста бавно ,но ако можете да направите голямо количество реферали можете добре да допринесете за месечния ви бюджет примери за такива сайтове са.

http://www.clixsense.com
http://www.neobux.com
Това са може би най-добрите сайтове от този вид които са се доказали с години плащане на свойте потребители.

PPA - Pay Per Action Това са сайтове които плащат за деиствия които правите в интернет има доста такива които са автоматизирани.Един от най-добрите сайтове от този вид е www.vagex.com регистрирате се в сайта като има изискване да имате youtube акаунт . Предлага 2 метода които са напълно автоматични всичко е описано доста подробно там след като пуснете 2та метода за правене на точки ( credits ).Те започват да сърфират в youtube и вие трупате кредити които обменяте за долари по груби сметки можете да вадите по 1,5-2$ на ден . Или да обменяте кредитите за гледания на ваши клипове в youtube , но за момента youtube не подържат парньорска програма за България от която се вадят много добри пари . 2$ се вадят без нито един реферал рефералите ви носят доста добри бонус точки ако са активни.

http://www.mybrowsercash.com - Най-общо казано за този сайт е инсталирате тяхна програма (software) и докато сърфирате пред компютъра излизат реклами и вие кликате на тях.Немога да кажа много за този сайт не съм го използвал но доста хора го хвалят.

Има много сайтове от този вид но ,често те лъжат с плащанията за това можете преди да се захванете сериозно да поразгледате в интернет за тях.

http://pari-ot-internet.com/ - Български сайт изцяло с такава насоченост.
http://ptc-investigation.com - чужд сайт където можете да прочетете доста за сайтовете на такава тематика представят доста подробни review-та на сайтовете.

PPD - Pay Per Download Тези сайтове са сравнително нови и не са напълно навлезли в България представители за такива сайтове са
Sharecash.com
Fileice.com
И двата сайта плащат.Принципа на работа е същевременно и лесен и труден.Лесен за вас , хората които качват файлове ,но труден за хората които искат да ги свалят. След регистрация в сайтовете вие качвате файлове които са важни за дадена група хора и разпръсквате линка като им казвате ,че ако искат дадения файл те трябва да го свалят от там. След отваряне на линка те виждат табела която им казва ,че трябва да попълнят дадено нещо.В Америка и повечето от другите страни това са лични данни и се регистрирате в даден техен сайт и получавате достъп до сайта ,но в България излизат реклами от вида на Можете да спечелите iPOD и тн. като искат да попълните ГСМ номер и да пратите смс.От тези сайтове се печели доста , но в България това е трудно.

Линкове - Доста приятен метод за правене на пари. Най-общо казано е имате линк към facebook снимка влизате във сайта въвеждате линка и кликате на бутона SHRINK и получавате линк от вида adf.ly/блябля и започвате да разпространявате линка.Когато потребителя отвори линка вижда 9 секунден брояч и клика SKIP AD и попада в страницата която сте задали а вие получавате пари за това , че той е минал през техния сайт. Сумите които доста варират са от 50 цента за 1000 гледания  до 4 долара за 1000 гледания .Тези сайтове също са доста коректни поне повечето от тях.Най-голям представител за този вид сайтове е : www.adf.ly разпространяване на линковете най-често става чрез Социални мрежи и големи сайтове където аудиторията е доста голяма.Представете си само линк във Фейсбуук група която има 90 000 члена прати такъв линк с текст вижте снимка на Преслава по бански.


Сайтове тип wazzub . Единствения такъв ,който съм ползвал , но за доста кратко нямах нерви за такъв тип сайт е wazzub.info регистрирате се и започвате да разпространявате вашия реферален линк за всеки човек които се регистрира през него получавате по 1$ . Фейсбуук и Гоогъл правят доста милярди именно от това ,че ние сме техни потребители сайтове тип wazzub се опитват да променят това като връщат нашите пари , който те са получили от нас.

http://microworkers.com/ - Това е сайт в които вие можете да бъдете както работодател така и работник.Работи на принципа на работодател А пуска задача хората да се регистрират в негов сайт за което работници Б,В,Г,Д получават примерно по 10 цента за тази работа.Задачите там са различни от кликане на бутон Like в фейсбуук до писане на статии по дадена тема , коментиране в блогове и така нататак.

Ако искате да споделите мнение за даден сайт или да дадете реферален линк в статията моля свържете се с мен в скайп : pvdpepo1 като опишете в няколко реда сайта . Разбира се тои ще бъде добавен тук с ваш реферален линк.
Надявам се статията да ви е харесала.Скоро се очаква да бъде допълнена ако имате въпроси не се колебайте да ме потърсите в скайп.

2 comments:

  1. neobux е PTC, а не PPC. разлика правиш, господин хакер?

    ReplyDelete
  2. QUANTUM BINARY SIGNALS

    Professional trading signals sent to your mobile phone every day.

    Follow our signals right now and profit up to 270% per day.

    ReplyDelete