Как да хакваме и да не ни хващат

Първо искам да започна с това ,че в предишна статия споменах няколко програми които доста добре ни правят донякаде анонимни в интернет ТУК .
Но това което сте прочели в предишната статия не е напълно достатачно.Така ето и няколко съвета от мен дано ви бъдат от полза.

1.Никога не оставяйте никакви следи в интернет които могат да доведат полицията до вас.Доста често остават Логове по компютъра , Логове във VPN мрежата и други.Подсигурете се да изтриете всичко което може да наруши вашата анонимност.

2.Мързела доста често е една от причините да бъдете хакнат независимо какво се има впред.Използвайте хубави проксита и VPN сървъри и ЗАДЪЛЖИЛНО ... НИКОГА АБСОЛЮТНО НИКОГА не правете нищо незаконно от ваш интернет.Отделете малко време и изпиите едно кафе в някое интернет кафе , заведение , или пред някой блок където сте намерили безплатен или хакнат от вас Wireless.

3.Запомнете ,че в повечето случаи когато даден саит или важен акаунт бъде хакнат собственика му може да провери вашето ISP и да получи информация за вас

4.Повечето хора които отскоро се занимават в повечето случаи искат да станат доста бързо известни и да се прочуят в средите и забравят за собствената си безопасност в повечето случаи от мързел и бързане.

5.Никога не споделяите на публично места вашите изяви , понякога и стените имат уши и никога незнаете човека ,който стои близо до вас какво работи.

6.Използваите псевдоним с ,който ви знаят само най-близките и доверени хора.

7.Не си правете срещи с непознати от интернет ако не сте на 100% убедени в тях.

8.Не хакваите за щяло и нещяло изградете си цели.Повечето хакерски групи имат мотив и цел към която се придържат и никога не бягат от целта.Ако компютърат ви е хакнат тои него е направил защото иска да ви навреди ,а иска да помогне на себе си и да навреди на други хора.Естествено последното е изключение ако имате 1000$ в пейпал и се чудите какво да ги правите тогава той би ви помогнал да ги изхарчите.

9.Запомнете най-важното Хакери винаги е имало в затвора и винаги ще има всичко зависи от вас.

Ето как да изтриете логовете в Windows :
Start > Control Panel > Administrative Tools > Event Viewer > Clear All Events

7 comments:

  1. Zdravei i tyk. Pri men ne iskat da se iztriqt logovete iska save i si ostavat. L...

    ReplyDelete
  2. "5.Никога не споделяите на публично места вашите изяви , понякога и стените имат уши и никога незнаете човека ,който стои близо до вас какво работи."-ТИ САМ ОПИСВАШ В ЕДНА ОТ СТАТИИТЕ СИ КАК БИЛ СИ РАЗБИЛ ПАРОЛИ В ИМПУЛС БГ И СЕГА МИ РАЗПРАВЯШ КАК НЕ ТРЯБВА ДА СЕ СПОДЕЛЯ.ПАРОДИЯ НЕКВА СИ ТИ ВЕ ГЪЛЪБ

    ReplyDelete
  3. ma ne mojesh da go prosledish xD

    ReplyDelete
  4. много хубава статиа много ми хареса ще се абонирам за теб в гоогле хроме

    ReplyDelete
  5. как да се научим да хакваме

    ReplyDelete
  6. Tursq si priqteli

    ReplyDelete